Ražniči v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 470 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 31 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 118 mg
- Draslík 766.1 mg
- Vláknina 3659.8 mg
- Vitamín A 3659.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky a mírně naklepeme. Sýr a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, omytá rajčata nakrájíme na dílky.
-
2
Na jehly střídavě napichujeme maso, sýr, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme a potřeme olejem.
-
3
Jehly položíme na alobal potřený olejem, zabalíme a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
-
4
Potom alobal mírně rozevřeme a ražniči dopékáme ještě 10 minut.
-
5
Podáváme s čerstvým chlebem.