Omeleta s Nivou a kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 18 g
- Sodík 777 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 513.8 mg
- Draslík 232.4 mg
- Vláknina 154 mg
- Vitamín A 154 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce rozšleháme vejce s mlékem a solí.
-
2
1/4 směsi vlijeme na pánev s rozehřátým olejem a když vejce začnou tuhnout, pokapeme je lžící kečupu a posypeme 30g rozdrobeného sýru.
-
3
Omeletu krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě, stočíme a podáváme.
-
4
Stejným způsobem připravíme další 3 omelety.