Omeleta s Nivou a kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 344 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 777 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 513.8 mg
  • Draslík 232.4 mg
  • Vláknina 154 mg
  • Vitamín A 154 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce rozšleháme vejce s mlékem a solí.

  • 2

    1/4 směsi vlijeme na pánev s rozehřátým olejem a když vejce začnou tuhnout, pokapeme je lžící kečupu a posypeme 30g rozdrobeného sýru.

  • 3

    Omeletu krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě, stočíme a podáváme.

  • 4

    Stejným způsobem připravíme další 3 omelety.

Komentáře k receptu