Rybí filé po tyrolsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 31 g
- Sodík 147 mg
- Bílkoviny 76 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 274.4 mg
- Draslík 213.7 mg
- Vláknina 1273.2 mg
- Vitamín A 1273.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osolímea opepříme částečně rozmrazené filé a doměkka opečeme.
-
2
Do vymazaného pekáče dáme rybu, poklademe plátky spařených rajčat a zalijeme zálivkou.
-
3
Připravíme ji z rozšlehaných vajec s vínem, strouhaným sýrem, muškátem a solí.
-
4
Pečeme, až zálivka ztuhne.
-
5
Na talíři posypeme pažitkou.