Dánský předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 976 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 82 g
- Sodík 3626 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 1129.9 mg
- Draslík 800.5 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 5.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 74.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme na tvrdo, zchladíme, rozřízneme podélně a vydlabeme žloutek.
-
2
Změklé máslo utřeme se sardelemi hořčicí a žloutky.
-
3
Směsí naplníme bílky, obložíme kaviárem a petrželkou.