Zelenina dušená na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 75 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 4 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 61.7 mg
- Vláknina 2656 mg
- Vitamín A 2656 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Částečně rozmraženou zeleninu nasypeme do rendlíku na rozpálený olej, krátce orestujeme, podlijeme malým množstvím vody a chvíli podusíme. Zakápneme sojovou omáčkou, ochutíme kari kořením a dodusíme doměkka. Tekutina musí být úplně odpařená.
-
2
Zeleninu podáváme jako teplou přílohu.