Frankfurtská hovězí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 874 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 65 g
- Sodík 320 mg
- Bílkoviny 67 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 279.5 mg
- Draslík 73.6 mg
- Vláknina 1100 mg
- Vitamín A 1100 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Upravené a odleželé maso z roštěnce střídavě prošpikujeme frankfurtskými párky. Osolíme a povrch posypeme sladkou paprikou.
-
2
Drobně nasekanou cibuli osmažíme dorůžova na rozpálené slanině a másle, maso na ni vložíme, podlijeme a pečeme pod pokličkou doměkka.
-
3
Upečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přecedíme a povaříme.