Ravioli čínské
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 23 g
- Sodík 220 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 141.2 mg
- Draslík 167.3 mg
- Vláknina 1650.3 mg
- Vitamín A 1650.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2846.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme nakrájené vepřové maso na kostičky, nakrájené čínské zelí, jarní cibulku, sójovou omáčku, sůl a pepř. Promícháme a necháme marinovat 30 minut.
-
2
Čínské závitky otevřeme a do každého vložíme trochu náplně. Poté okraje potřeme rozšlehaným vejcem. Závitky zarolujeme dvakrát, náplň stlačíme doprostřed a vytlačíme vzduchové bubliny. Okraje uzavřeme a přebývající těsto odřízneme.
-
3
Na dno čínského košíčku na vaření v páře dáme navlhčenou utěrku. Ravioli vložíme na utěrku a zabalíme. Pařáček umístíme na wok s vroucí vodou a vaříme 15 minut v páře. Po 7 minutách ravioli otočíme a potřeme sezamovým olejem.
-
4
Podáváme teplé.