Uzený pstruh s těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 2 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 79 g
- Cholesterol 34.5 mg
- Draslík 461 mg
- Vláknina 8419.3 mg
- Vitamín A 8419.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvařené ve vroucí vodě al dente scedíme a necháme v teple.
-
2
Na středním plameni ve větším hrnci rozpálíme olivový olej a 2 minuty v něm restujeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku a prolisovaný česnek, přidáme nadrobno nakrájená masitá rajčata, bílé víno, citronový pepř a na mírném ohni 3-4 minuty ohříváme. Přimícháme tenoučké plátky uzeného pstruha a jemně nasekaný kopr, chvilku přihřejeme.
-
3
Teplé těstoviny polijeme směsí z rajčat a uzeného pstruha.