Vařené filé s jablkovým křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 257 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 11 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 250.7 mg
- Vláknina 6865.9 mg
- Vitamín A 6865.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný křen a omyté, případně oloupané jablko nastrouháme a promícháme v misce.
-
2
Do hrnce vlijeme vodu, osolíme, přidáme nové koření, očištěnou cibuli, bobkový list a celý pepř. Vložíme porce filé a uvaříme doměkka.
-
3
Uvařené filé opatrně vyjmeme děrovanou naběračkou a upravíme na talíře. Každou porci pokapeme rozpuštěným máslem, ozdobíme jablkovým křenem, plátky omytého citronu a nasekanou petrželkou.
-
4
Můžeme podávat s vařenými bramborami.