Dip z rukoly

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Smetana 16% (pochoutková)
  • 100 g Rukola
  • 200 g Pomazánka bylinková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 599 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 130 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 184.7 mg
  • Vláknina 5304.8 mg
  • Vitamín A 5304.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve najemno nasekáme rukolu.

  • 2

    V míse šlehačem promícháme olivový olej, připravenou rukolu a pomazánku. Do směsi vmícháme smetanu, sůl a pepř.

  • 3

    Hotový dip servírujeme vychlazený v malých miskách.

Komentáře k receptu