Flíčky s hlávkovým zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 413 kcal
- Sacharidy 69 g
- Tuky 11 g
- Sodík 619 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 69 g
- Cholesterol 2.3 mg
- Draslík 126.9 mg
- Vláknina 3508.3 mg
- Vitamín A 3508.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, propláchneme, scedíme a necháme okapat.
-
2
Mezitím na sádle osmahneme cibuli najemno nakrájenou, přidáme nakrouhané zelí a chvíli restujeme. Zakryté potom dusíme, občas zamícháme. Do poloměkkého zelí přimícháme flíčky, osolíme, opepříme a necháme prohřát. Zatím na pánvi vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a tou potom zalijeme každou porci flíčků se zelím na talíři.