Hovězí špička

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Zelenina kořenová
  • 400 g Hovězí maso zadní
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Nové koření celé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 157 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 110 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 39 mg
  • Vláknina 4454.6 mg
  • Vitamín A 4454.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do horké vody vložíme maso, ve které jsme uvařili kořenovou zeleninu spolu s kořením, solí a pepřem.

  • 2

    Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a podlijeme trochou vývaru, ve kterém se vařilo.

  • 3

    Obložíme různými druhy zeleniny.

Komentáře k receptu