Hovězí špička
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 5 g
- Sodík 110 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 39 mg
- Vláknina 4454.6 mg
- Vitamín A 4454.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do horké vody vložíme maso, ve které jsme uvařili kořenovou zeleninu spolu s kořením, solí a pepřem.
-
2
Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a podlijeme trochou vývaru, ve kterém se vařilo.
-
3
Obložíme různými druhy zeleniny.