Mandlový pudink po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3139 kcal
- Sacharidy 148 g
- Tuky 256 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 114 g
- Uhlovodany 133 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 3531.1 mg
- Vláknina 122280 mg
- Vitamín A 122280 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 131.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1568.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýžovou mouku rozmícháme v trošce studeného mléka. Zbytek mléka přivedeme k varu, vlijeme rozmíchanou mouku, osladíme cukrem a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
-
2
Poté přidáme tlučený kardamom a pudink rozdělíme do misek. Posypeme nasekanými mandlemi a podáváme.