Mrkvový salát s jablky a jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 347 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 242.1 mg
- Vláknina 14756 mg
- Vitamín A 14756 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme a najemno nastrouháme do mísy. Zakapeme je citronovou šťávou, přidáme očištěnou, najemno nastrouhanou mrkev a vše promícháme.
-
2
Jogurt osolíme, osladíme, rozmícháme a nalijeme na salát. Znovu dobře promícháme.
-
3
Salát podáváme dobře vychlazený.