Sardinská celerová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 283 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 13 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 366.6 mg
- Vláknina 7160 mg
- Vitamín A 7160 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, na kostičky mrkev.
-
2
Maso nakrájíme na malé kousky a vše osmahneme na olivovém oleji.
-
3
Zředíme rajčatový protlak s vodou, podlijeme maso a dusíme.Přidáme nakrájený celer a dusíme.
-
4
Přilijeme 1,5l horké vody, osolíme, přidáme papriku a vaříme 20 minut.