Tagliatelle s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 731 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 39 g
- Sodík 474 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 62 mg
- Draslík 23 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.
-
2
V troubě si nahřejeme talíře. Rozehřejeme menší pánev, na které rozpustíme máslo a necháme trochu zhnědnout. Nastrouháme parmezán.
-
3
Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a promícháme se zhnědlým máslem. Za tepla přendáme na nahřáté talíře, posypeme parmezánem a podáváme.