Rajčata dušená s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 8 ks Rajčata
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 94 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 2.7 mg
  • Draslík 472.6 mg
  • Vláknina 5750 mg
  • Vitamín A 5750 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, nakrájíme na kroužky a dusíme ji na rozehřátém oleji v pánvi, až je sklovitá.

  • 2

    Potom přidáme oloupaná a na plátky nakrájená rajčata. Osolíme a dusíme do vysmahnutí šťávy.

  • 3

    Podáváme na topinkách z tmavého chleba nebo jako náplň v omeletách.

Komentáře k receptu