Rajčata dušená s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 94 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 5 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 472.6 mg
- Vláknina 5750 mg
- Vitamín A 5750 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kroužky a dusíme ji na rozehřátém oleji v pánvi, až je sklovitá.
-
2
Potom přidáme oloupaná a na plátky nakrájená rajčata. Osolíme a dusíme do vysmahnutí šťávy.
-
3
Podáváme na topinkách z tmavého chleba nebo jako náplň v omeletách.