Chlebovka s klobáskou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 200 g Chléb celozrnný žitný
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 15 g Pažitka
  • 200 g Klobása uzená
  • 1200 ml Voda pitná
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Masox
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 362 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 868 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 134.7 mg
  • Draslík 157.6 mg
  • Vláknina 6677.5 mg
  • Vitamín A 6677.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Starší chléb nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, klobásky nakrájíme na kolečka, pažitku posekáme.

  • 2

    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, chléb, pažitku a krátce osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu, osolíme, opepříme a chvíli povaříme. Přidáme kolečka klobásy, přilijeme rozkvedlaná vejce, provaříme a odstavíme.

  • 3

    Polévku nalijeme do hlubokých talířů a podáváme horkou.

Komentáře k receptu