Pikantní grilované párky s cibulí

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 2000 g Párky Frankfurtské
  • 120 ml Med včelí
  • 60 ml Víno červené
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 2 špetka Chilli koření mleté
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1141 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 98 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 166.7 mg
  • Draslík 53.6 mg
  • Vláknina 760 mg
  • Vitamín A 760 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z vína, medu, chilli a hořčice umícháme marinádu. Párky necháme ohřát v horké vodě. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka.

  • 2

    Párky dáme na rozpálený gril, potřeme marinádou a necháme 10 minut opékat, poté otočíme a opět potřeme marinádou. Grilujeme do té doby, než párky získají lesklou kůrku. Cibuli ugrilujeme doměkka a ihned servírujeme s grilovanými párky.

Komentáře k receptu