Svěží okurkový koktejl
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 71 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 1 g
- Sodík 255 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 617.2 mg
- Vláknina 12743 mg
- Vitamín A 12743 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 94.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okurku oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Ty rozmixujeme.
-
2
Okurkovou dužinu propasírujeme přes husté sítko, šťávu dochutíme solí, pepřem a tabascem. Servírujeme dobře vychlazené, zdobené plátkem citronu.