Hlávkový salát dušený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 5 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 36.5 mg
- Vláknina 6610 mg
- Vitamín A 6610 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkový salát důkladně omyjeme a krátce spaříme.
-
2
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme usekaný salát, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
-
3
Podáváme jako přílohu k masu.