Hlávkový salát dušený

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 36.5 mg
  • Vláknina 6610 mg
  • Vitamín A 6610 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hlávkový salát důkladně omyjeme a krátce spaříme.

  • 2

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme usekaný salát, mírně podlijeme a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu