Karbanátky z brambor a tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 448 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 24 g
- Sodík 1433 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 116.1 mg
- Draslík 846 mg
- Vláknina 7613.6 mg
- Vitamín A 7613.6 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme a uvaříme doměkka, slijeme a rozmačkáme. Na másle osmažíme cibulku nadrobno a přidáme ji i s výpekem k bramborám.
-
2
Tresku nakrájíme na malé kousky a přidáme ke směsi, vmícháme vejce a koření, osolíme a z hmoty vytvoříme karbanátky. Ty obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova.