Tofu ústřice

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 225 g Pórek
  • 350 g Sýr sójový - Tofu
  • 350 g Ústřice
  • 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
  • 1 dl Vývar rybí
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 214 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 442 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 43.8 mg
  • Draslík 273.8 mg
  • Vláknina 6426 mg
  • Vitamín A 6426 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.2 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme a pokrájíme pórky, tofu pokrájíme na kostičky.

  • 2

    Slunečnicový olej rozehřejeme v předehřátém woku, přidáme pórek a smažíme 2 minuty, přidáme tofu a ústřice a smažíme 2 minuty za stálého míchání.

  • 3

    Smícháme v misce solamyl, citronovou šťávu, rybí vývar, sójovou omáčku a promícháme. Do woku nalijeme solamylovou směs a povaříme, dokud omáčka nezačne houstnout.

  • 4

    Podáváme horké.

Komentáře k receptu