Roláda ze skopového masa s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 g Smetana 12% (konzumní)
  • 600 g Skopové maso přední
  • 150 ml Víno červené
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 624 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 229 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 140.8 mg
  • Draslík 795 mg
  • Vláknina 6896.3 mg
  • Vitamín A 6896.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 40.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme. Hořčicí potřeme plátky masa, osolíme je a opepříme.

  • 2

    Na malé kousky nakrájíme cibuli, mrkev a petržel, petrželovou nať posekáme. Smícháme vše s olejem a maso směsí potřeme.

  • 3

    Srolujeme plátky a zpevníme nití.

  • 4

    Na rozpáleném másle je osmahneme, poté podlijeme vínem a vodou, dusíme hodinu.

  • 5

    Maso vyjmeme, omáčku procedíme a povaříme. Nakonec přilijeme smetanu.

Komentáře k receptu