Vepřové ovarové koleno
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 640 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 54 g
- Sodík 1567 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 16.2 mg
- Vláknina 393 mg
- Vitamín A 393 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřová kolena pečlivě opálíme, očistíme a opláchneme. Vložíme je do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a nakrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
-
2
Uvařená kolena vyjmeme a vykostíme.
-
3
Při podávání maso krájíme přes vlákno.