Bok čoj hovězí
Suroviny
- 150 g Fazolové lusky zelené
- 500 g Hovězí kýta
- 150 g Klasy kukuřičné mražené
- 275 g Bok čoj
- 6 ks Cibulka jarní
- 2 ks Paprika červená
- 2 stroužek Česnek
- 1 polévková lžíce Cukr krupice
- 2 polévková lžíce Olej rostlinný
- 1 polévková lžíce Omáčka rybí
- 2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 19 g
- Sodík 337 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 652.8 mg
- Vláknina 6332.5 mg
- Vitamín A 6332.5 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.1 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple.
-
2
Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda. Přidáme zelené fazolky, pokrájené jarní cibulky, kukuřičky, červené papriky, rybí a ústřicovou omáčku a cukr a vše promícháme. Smažíme, dokud není zelenina měkká.
-
3
Na dno servírovací mísy rozložíme listy bok čoj a na ně hotový pokrm. Podáváme teplé.