Kapr smažený na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 20 g
- Sodík 386 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 193.3 mg
- Draslík 725.5 mg
- Vláknina 1357.5 mg
- Vitamín A 1357.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného kapra naporcujeme a osolíme 1/4 lžičky soli. Česnek utřeme se zbylou solí a vmícháme do piva, v kterém jsme rozšlehali vejce.
-
2
Porce kapra obalujeme v mouce, vejci s pivem a ve strouhance. Smažíme na oleji.