Telecí játra s bylinkovým máslem (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 152 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 6 g
- Sodík 853 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 334 mg
- Draslík 329.9 mg
- Vláknina 1410 mg
- Vitamín A 1410 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0.1 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí játra opláchneme a očistíme. Nakrájíme je na řezy, mírně naklepeme, okraje nařízneme a játra po obou stranách rychleji opečeme na horkém oleji.
-
2
Opečené řezy mírně osolíme.
-
3
Nakonec navrch položíme oloupaný plátek citronu a dávku bylinkového másla.