Salát z olejovek s celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Celer sterilovaný
  • 150 g Cibule sterilovaná
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 balení Sardinky v rajčatové omáčce
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 56 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 321 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0.2 mg
  • Draslík 202.5 mg
  • Vláknina 6258 mg
  • Vitamín A 6258 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Okapaný celer nakrájíme na nudličky, očištěnou mrkev a jablko hrubě nastrouháme.

  • 2

    V míse smícháme celer, jablko a mrkev s konzervou olejovek v tomatě, osolíme a promícháme s pokrájenými nakládanými cibulkami.

Komentáře k receptu