Rajčatový salát s teplým octovým dresinkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 10 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 449.5 mg
- Vláknina 5901.8 mg
- Vitamín A 5901.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata nejprve spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na plátky. Promícháme je s cibulí nakrájenou na tenká kolečka.
-
2
Poté do pánve vlijeme olej, ocet, nasekaný tymián a nasekaný rozmarýn, zvolna prohříváme a šleháme.
-
3
Odstavíme, dochutíme solí a pepřem, ještě horký dresink vmícháme do rajčat a podáváme.