Irské ragú

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 160 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Brambory
  • 500 g Cibule
  • 6 g Petržel - nať
  • 4 g Estragon
  • 1700 g Jehněčí krkovice
  • 40 ml Olej olivový
  • 550 ml Hovězí vývar základní
  • 3 špetka Sůl
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 860 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 546 mg
  • Bílkoviny 60 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 223.8 mg
  • Draslík 1777.2 mg
  • Vláknina 11428.8 mg
  • Vitamín A 11428.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso očistíme, pokrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a necháme 15 minut osmahnout na rozpáleném oleji.

  • 2

    Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka, přidáme k masu.

  • 3

    Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem.

  • 4

    Posypeme nasekaným estragonem a petrželkou.

  • 5

    Přiklopené dusíme 120 minut.

Komentáře k receptu