Irské ragú
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 860 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 57 g
- Sodík 546 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 223.8 mg
- Draslík 1777.2 mg
- Vláknina 11428.8 mg
- Vitamín A 11428.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, pokrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a necháme 15 minut osmahnout na rozpáleném oleji.
-
2
Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na kolečka, přidáme k masu.
-
3
Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem.
-
4
Posypeme nasekaným estragonem a petrželkou.
-
5
Přiklopené dusíme 120 minut.