Makarony vařené po italsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 70 g Sýr Parmezán
  • 250 g Špagety, Makarony
  • 10 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 70 g Sýr Gruyére
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 358 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 1050 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 34.5 mg
  • Draslík 143.4 mg
  • Vláknina 3518 mg
  • Vitamín A 3518 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Makarony povaříme v osolené vodě přibližně 20 minut podle údajů na obalu. Scedíme a necháme okapat. Makarony ještě teplé vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, máslo a oba druhy strouhaných sýrů. Vše dobře promícháme, aby se suroviny spojily.

  • 2

    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu