Dušené kořeněné kedlubny v jogurtu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 12 g
- Sodík 205 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 364.8 mg
- Vláknina 7614.4 mg
- Vitamín A 7614.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.3 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli jemně pokrájíme, pažitku usekáme najemno.
-
2
Na rozpáleném oleji usmažíme cibuli, přidáme kedlubny, koření a sůl, podlijeme 250 ml vody a pod poklicí dusíme. Když jsou kedlubny měkké, zalijeme je jogurtem, rozmíchaným se zbylou vodou a moukou. Za stálého míchání chvíli vaříme. Před podáváním zdobíme usekanou pažitkou.