Vařená uzená treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 26 g
- Sodík 943 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 141 mg
- Draslík 855.2 mg
- Vláknina 2389.8 mg
- Vitamín A 2389.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mléko smícháme s vodou, osolíme, opepříme, uvedeme k varu. Do vařící se směsi přidáme filety, přiklopíme a na mírném plameni vaříme 20 minut.
-
2
Uvařenou rybu polijeme rozpuštěným máslem, ozdobíme pokrájeným citronem a ihned servírujeme.