Vařená uzená treska

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 800 g Treska uzená
  • 1000 ml Mléko polotučné
  • 1000 ml Voda pitná
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 476 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 943 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 141 mg
  • Draslík 855.2 mg
  • Vláknina 2389.8 mg
  • Vitamín A 2389.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mléko smícháme s vodou, osolíme, opepříme, uvedeme k varu. Do vařící se směsi přidáme filety, přiklopíme a na mírném plameni vaříme 20 minut.

  • 2

    Uvařenou rybu polijeme rozpuštěným máslem, ozdobíme pokrájeným citronem a ihned servírujeme.

Komentáře k receptu