Pstruzi na modro

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 500 g Pstruh
  • 200 ml Víno bílé
  • 50 ml Ocet kvasný lihový
  • 800 ml Voda pitná
  • 1 ks Citrony
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 493 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 388 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 145 mg
  • Draslík 1137.4 mg
  • Vláknina 6899 mg
  • Vitamín A 6899 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby vykucháme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Z 800 ml vody, vína, octa a pokrájené cibule uvaříme vývar. Jakmile se vývar vaří, přidáme ryby a vaříme 10 minut.

  • 3

    Uvařené ryby servírujeme s plátky citronu.

Komentáře k receptu