Medailón ze svíčkové s bylinkovým máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 750 g Hovězí svíčková
  • 15 g Sůl
  • 23.48 g Tuk
  • 0.5 g Pepř černý mletý
  • 150 g Máslo bylinkové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 627 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 33.7 mg
  • Draslík 262.5 mg
  • Vláknina 26.5 mg
  • Vitamín A 26.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku.

  • 2

    Na medailón položíme plátek bylinkového másla.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu