Farfalle s masovými noky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 679 kcal
- Sacharidy 84 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1741 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 84 g
- Cholesterol 115.2 mg
- Draslík 918.7 mg
- Vláknina 12350 mg
- Vitamín A 12350 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.3 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mleté maso, nastrouhaný parmazán, najemno nakrájené cibuli a slaninu, nasekanou petrželku a vejce dáme do mísy a vše důkladně promícháme. Osolíme a opepříme.
-
2
Ze směsi vytvoříme malé noky, které dáme na rozehřátou pánev s nepřilnavým povrchem a poté smažíme bez oleje přibližně 8 minut. Pak nočky přelijeme rajčatovou omáčkou a ještě asi 10 minut dusíme pod pokličkou.
-
3
Podáváme s vařenými těstovinami.
-
4