Salát z grilovaných paprik
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 2 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 195.7 mg
- Vláknina 3993.5 mg
- Vitamín A 3993.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 117.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve na grilu opečeme papriky tak, aby byla jejich slupka tmavě zbarvená.
-
2
Hotové papriky necháme vychladnout v uzavřené nádobě.
-
3
Vychladlé papriky zbavíme slupky a nakrájíme.
-
4
V míse smícháme nakrájené papriky, petržel, ocet, olej a sůl.
-
5
Salát podáváme ihned po jeho zhotovení.