Vepřové řízky smažené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 866 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 77 g
- Sodík 247 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 251.3 mg
- Draslík 643.5 mg
- Vláknina 5482.4 mg
- Vitamín A 5482.4 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové řízky nařízneme na okrajích a lehce je naklepeme.
-
2
Maso osolíme a obalíme v trojobalu - vejce rozšleháme s rostlinným olejem a mlékem. Smažíme dozlatova po obou stranách.
-
3
Nakonec usmažené řízky obložíme dílky citronu a petrželovou natí.