Parma na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 100 g Petržel - nať
  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 3 ks Cibule
  • 2 ks Bobkový list
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.5 l Víno bílé
  • 1 dl Olej olivový
  • 1 dl Citronová šťáva
  • 1 kg Parma
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 661 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 646 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 636.9 mg
  • Vláknina 7431.5 mg
  • Vitamín A 7431.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 73.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Parmy dobře očistíme, vysušíme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékacího sáčku. Pokapeme citronovou šťávou a zalijeme vínem. Cibuli nakrájíme na kolečka, smícháme s rajčaty a vytvoříme vrstvu na rybách. Přidáme bobkový list,najemno nasekaný česnek a olivový olej, sáček zavážeme a dáme péct na 30 minut do středně vyhřáté trouby.

  • 2

    Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu