Parma na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 661 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 30 g
- Sodík 646 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 636.9 mg
- Vláknina 7431.5 mg
- Vitamín A 7431.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 73.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Parmy dobře očistíme, vysušíme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékacího sáčku. Pokapeme citronovou šťávou a zalijeme vínem. Cibuli nakrájíme na kolečka, smícháme s rajčaty a vytvoříme vrstvu na rybách. Přidáme bobkový list,najemno nasekaný česnek a olivový olej, sáček zavážeme a dáme péct na 30 minut do středně vyhřáté trouby.
-
2
Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.