Drůbeží karbanátky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 600 g Drůbeží maso vařené
  • 250 g Brambory vařené
  • 80 g Strouhanka
  • 600 g Bramborová kaše
  • 10 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 962 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 155.8 mg
  • Draslík 667 mg
  • Vláknina 5720.5 mg
  • Vitamín A 5720.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vařené brambory rozmačkáme. Vložíme do misky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, vejce a špetku muškátového oříšku. Promícháme a vypracujeme těsto.

  • 2

    Z těsta tvoříme placičky, obalíme je ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu