Želírované mladé cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 8 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 0.3 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibulky oloupeme a vložíme do hrnce, přidáme cukr, sůl, máslo a 400ml vody a přivedeme k varu.
-
2
Necháme povařit 15 minut.
-
3
Uvařené cibulky opatrně vyjmeme z hrnce, šťávu necháme i nadále vařit.
-
4
Jakmile šťáva začne mít konzistenci sirupu, vložíme cibulky zpět do hrnce a v sirupu je obalíme.