Řezy ze sleďů na anglický způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 22 g
- Sodík 698 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 277.7 mg
- Draslík 547.8 mg
- Vláknina 7587 mg
- Vitamín A 7587 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sledě pečlivě očistíme, odřízneme filety, které osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu - nejprve v mouce, potom v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme do něj filety a osmažíme po obou stranách dozlatova.
-
3
Mlíčí vložíme do máslem vymazaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě 20 minut.
-
4
Sledě upravíme na talíře a vedle položíme upečené mlíčí.
-
5
Podáváme s vařeným bramborem.