Smažená bachně (treska)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 779 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 49 g
- Sodík 870 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 178 mg
- Draslík 744.9 mg
- Vláknina 4184.5 mg
- Vitamín A 4184.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 38.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce tresky osolíme, opepříme, můžeme použít i koření na ryby, obalíme v mouce a usmažíme z obou stran na pánvi s rozehřátým máslem.
-
2
Porce upravíme na talíře, na zbylém másle na pánvi orestujeme posekanou petrželku. Porce ryby posypeme orestovanou petrželkou, zakapeme citronovou šťávou a podáváme s bílým pečivem a tatarskou omáčkou.