Karbanátky z kapra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 ml Olej stolní
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 stroužek Česnek
  • 1.5 kg Kapr obecný
  • 10 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 590 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 401 mg
  • Bílkoviny 69 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 250.3 mg
  • Draslík 1297.8 mg
  • Vláknina 1690.8 mg
  • Vitamín A 1690.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z kapra bez kůže upravíme filety, které nakrájíme na kousky a rozemeleme.

  • 2

    Přidáme sůl, pepř, majoránku, papriku, nakrájenou cibuli a česnek.

  • 3

    Dáme na půl hodiny odležet.

  • 4

    Poté tvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme.

  • 5

    Můžeme podávat teplé i studené.

Komentáře k receptu