Nakládané maso na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 36 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Kuřecí prsa
  • 200 g Vepřové maso libové
  • 100 g Hovězí maso zadní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Vegeta
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 3 ks Petržel kudrnka
  • 0.13 dl Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 300 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 250 mg
  • Draslík 190.3 mg
  • Vláknina 749.5 mg
  • Vitamín A 749.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1268 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme sojovou omáčku, sůl, pepř, vejce, majoránku, vegetu, kmín, nasekaný česnek, maggi a olej. K vzniklé směsi přimícháme naklepané vepřové, kuřecí i hovězí maso. Maso necháme aspoň dvě hodiny naložené.

  • 2

    Maso grilujeme asi 8 minut z každé strany. Hotové maso posypeme petrželí.

  • 3

    Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu