Křepelky na česneku se salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 598 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 26 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 164 mg
- Draslík 719.6 mg
- Vláknina 4921.5 mg
- Vitamín A 4921.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z křepelek odstraníme kostru, páteř a rozpůlíme je. Smícháme máslo, omáčku, skořici, anýz, kardamom, med a pět stroužků česneku na plátky.
-
2
Křepelky položíme do kastrolu hrudí dolů a potřeme česnekovou směsí. Křepelky pečeme v troubě patnáct minut a jednou je obracíme.
-
3
Z ostatních surovin vyrobíme salát.
-
4
Křepelky podáváme s rýží a salátem.