Langoše z mikyšky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 400 ml Mléko kefírové
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Soda jedlá
  • 2 hrnek Mouka polohrubá
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • 0.2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 436 kcal
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 331 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 62 g
  • Cholesterol 17.7 mg
  • Draslík 90.1 mg
  • Vláknina 6290 mg
  • Vitamín A 6290 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mikyšku vlijeme do mísy, přidáme 2 kelímky polohrubé mouky, sůl a sodu. Vypracujeme těsto, které necháme odležet.

  • 2

    Těsto rozdělíme na 12 kusů, které rozválíme na placky.

  • 3

    Smažíme z obou stran dozlatova.

  • 4

    Poté potřeme kečupem a posypeme sýrem.

Komentáře k receptu