Ovoce s jogurtem a medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 2 g
- Sodík 33 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 8.9 mg
- Draslík 143.5 mg
- Vláknina 10600.7 mg
- Vitamín A 10600.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Semínka z vanilkového lusku přidáme do jogurtu, promícháme s medem a uložíme přikryté do chladničky. Ovoce omyjeme, zbavíme stopek, v kastrolu polijeme vínem, přidáme cukr, citronovou kůru a pomerančovou šťávu. Směs vaříme 5-8 minut do změknutí. Po 15 minutách odstání můžeme směs podávat politou jogurtem.