Zeleninový podzimní salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 257 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 174 g
- Sodík 568 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1031.3 mg
- Vláknina 25442.5 mg
- Vitamín A 25442.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.4 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180 °C. Do zapékací misky vložíme postupně cibuli nakrájenou na plátky, nakrájený pórek, kořenovou zeleninu, mrkev nakrájenou nadrobno, papriku na plátky, nasekané větvičky celeru, nakrájené houby, rajčata, víno, bylinky, sůl a pepř.
-
2
Zapékací misku vložíme do trouby a pečeme 70 minut, dokud zelenina nezměkne. Ozdobíme čerstvými bylinkami a podáváme.